HUOLELLINEN TIETOJÄRJESTELMÄN MÄÄRITTELY ON TEHOSTANUT MONIEN ASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINTAA

Kymen ATK-Suunnittelu on ohjelmoinut myös itse lukuisia sovelluksia, kun sopivaa valmisohjelmistoa ei ole löytynyt.

Olemme ohjelmoineet mm. muovikasseja tekevän A-kassin tilaustenkäsittely-, laskutus-, tuotannonohjaus- ja kustannuslaskentajärjestelmän.

"Yli kymmenen vuoden ajan Kymen ATK-suunnittelu on ollut meidän luotettava atk-kumppanimme. Ohjelmistot ovat meille räätälöityjä ja koemme, että ne palvelevat juuri meidän tarpeitamme. Yhtiömme kasvaessa olemme saaneet tietojärjestelmäämme tarvittavat lisäpiirteet ja ohjelmistot joustavasti.

Kokemukseni perusteella voin suositella Kyöstin palveluja myös muille pkt-yrityksille."

-Juha Leppänen, toim.joht. A-kassi ky.

Lisäksi olemme ohjelmoineet mm. maatilayrityksiin tilaustenkäsittely- ja laskutusohjelmistot. Referensseinä mm Puurin kanalan, Lehtosen puutarhan ja Poven kotijuustola.

"Olen käyttänyt Kymen ATK-Suunnittelun räätälöimää laskutusohjelmaa jo vuodesta 1997. Ohjelmassa on ollut hyvää se, että sitä on voitu ajan saatossa muokata vastaamaan minun vaativia tarpeitani. Ohjelmassa on lähetyslistaa, käteislaskua, laskua, koontilaskua, tiliöintitositteita, saatavien seurantaa ja verkkolaskutuskin on mahdollista.

Lisäksi minulle on tärkeää ohjelman huoltotuki.

Suosittelen laskutusohjelmaa ja Kymen ATK-Suunnittelun muitakin palveluita."

-Ari Puuri, Toimitusjohtaja, Puurin Kanala

Palvelupulelle olemme ohjelmoineet mm. Ilmastointilaitteiden vuokrausta ja huoltoa harjoittavan Ilmalinja Oy:n vuokraus-, huolto- ja laskutusjärjestelmän. Lisäksi lasitusliikkeille laskutusohjelmiston, jota käyttävät Kouvolan Laatulasi ja Myllykosken lasi.

"Olemme kokeneet, että Kymen ATK-suunnittelun tarjoama palvelu on ollut asiantuntevaa. Olemme saaneet joustavasti toteutettuja mittatilausohjelmia asiakasystävälliseen hintaan."

-Juha Huovila, Toimitusjohtaja, Kouvolan Laatulasi Oy

Myös Web-pohjaiset ohjelmistot ovat meille tuttuja. Olemmehan ohjelmoineet mm koiranäyttelyiden ilmoittautumisjärjestelmän sekä siihen liittyen näyttelyn valmisteluohjelmiston sekä tulospalvelun.

Voit itse tutustua ilmoittautumisohjelmistoon linkistä Testikoiranäyttelyyn ilmoittautuminen